as vrea sa fac pt ziua fetitei mele un tort papusa!spune mi te rog cum ai urcat in sus pe rochia papusii,ai folosit blaturi din ce in ce mai mici?din ce ai facut bilutele acelea albe?
de obicei se fac blaturi mici,dar sa-ti spun un secret: alege papusa cea mai scunda si nu este nevoie sa urci mult rochia pe ea. eu am pus crema in sus,am dat forma dorita rochitei si pe urma am trecut la ornat. bilutele argintii sunt de cumparat la supermarket de la raionul cu zahar vanilat si creme pt torturi. sunt din zahar.la Kaufland gasesti sigur.
dantela alba-eu asa ii zic-e din ciocolata de menaj alba,topita in baimarin si facute cu seringa pe hartie de copt. se lasa la intarit si...gata de ornat. avantajul e ca poti tine ornamentele in cutii de ciocolata pana la 2-3 luni.(vezi data de exp de pe ambalajul ciocolatei)...iar dupa ce faci dantele aplici cat e moale,bilutele de zahar cu penseta. poti incerca cu frisca diferite forme de la seringa sa te hotarasti cu care faci dantela(tine cont ca cioco e moale si nu sta modelul chiar cum vrem noi)
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.