nu,se amesteca ingredientele si rezulta o pasta groasa din care se fac bilutele cat de mari dorim si le asezam in tava,iar apoi turnam compozitia aluatului peste ele.
pt.bilute: 250g branza dulce+ 50g nuca cocos+ 70g zahar pudra+ 2 galbenusuri+ 3 linguri amidon alimentar. se face un aluat bun pt modelat,facem bilute si le asezam in tava.
pt.aluat: se pune intru-n bol:2 linguri faina+2 linguri amidon+ 3 linguri cacao si se mesteca bine. se topeste 4 cuburi de ciocolata de menaj si se da la rece. se adauga la faina 60g zahar si 4 oua intregi. amestecam energic si adaugam ciocolata topita. compozitia trebuie sa fie ca la pandispan(daca mai este nevoie se mai adauga faina). turnam peste bilute(avand grija sa treaga compozitia si peste bilute) si dam la cuptor. pofta buna!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
te rog, reteta!!!
pt.aluat: se pune intru-n bol:2 linguri faina+2 linguri amidon+ 3 linguri cacao si se mesteca bine. se topeste 4 cuburi de ciocolata de menaj si se da la rece. se adauga la faina 60g zahar si 4 oua intregi. amestecam energic si adaugam ciocolata topita. compozitia trebuie sa fie ca la pandispan(daca mai este nevoie se mai adauga faina). turnam peste bilute(avand grija sa treaga compozitia si peste bilute) si dam la cuptor. pofta buna!